Over ons

Geotechnics BV

Geotechnics BV is binnen de “Boskalis Cofra Holding” de productie- en handelsonderneming in geokunststoffen. Geotechnics heeft een moderne productiefaciliteit waar jaarlijks gemiddeld zo’n 25 miljoen meter MebraDrain wordt geproduceerd. Geotechnics levert ook hoogwaardige geotextielen, folies, geogrids, kwelschermen, kunststof damwanden, bodem- en oeverbescherming producten tegen zeer scherpe prijzen.

Wij hebben een zeer ervaren team aan ingenieurs die u kunnen ondersteunen bij het aanschaffen van de meeste optimale producten. Door het brede assortiment kunnen wij altijd een oplossing bieden tegen een aantrekkelijke prijs.

Geotechnics BV heeft een zusterbedrijf Cofra BV en maakt deel uit van de Boskalis Cofra Holding, onderdeel van het internationaal opererende baggerbedrijf Royal Boskalis Westminster. Cofra is het aannemingsbedrijf, actief in specifieke segmenten van de GWW, te weten, Grondverbeteringstechnieken en (Milieubeschermende) Folietechnieken, waarbij het zwaartepunt duidelijk bij de grondverbetering ligt. Zo is Cofra marktleider in Europa op het gebied van het installeren van verticale drainage en wordt er continu gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe grondverbeteringstechnieken.

De producten en machines die Cofra in de loop der jaren in samenwerking met Geotechnics heeft ontwikkeld worden beschermd door internationale octrooien. Cofra bezit het VGM-beheersysteemcertificaat VCA**. Een kwaliteitscontrole systeem dat voldoet aan ISO 9001 en wordt toegepast op alle ontwikkelings- en uitvoeringsprocessen. Bovendien bezit Cofra procescertificaten voor de verwerking van geokunststoffen.

Klik hier om naar de website van Cofra te gaan.