Geotextiel & Geogrid

Weefsel

Weefsel, wordt ook wel woven geotextiel genoemd. Geotechnics levert scherp geprijsde hoogwaardige PP en PET weefsel. Onze ervaren ingenieurs adviseren u graag over de toe te passen weefsel. Door de vele jaren ervaring en een breed assortiment kunnen we u altijd van dienst zijn. Neem contact met ons op voor advies en het aanvragen van prijzen voor woven geotextielen.

Het weefsel/ woven geotextiel is leverbaar in verschillende treksterkten 10 tot 1.600 kN/m. De rollen weefsel zijn in verschillende breedtes leverbaar.

Door de hoge kwaliteit en duurzaamheid is het een betrouwbare oplossing voor verschillende constructies zoals wegen, spoorbouw, vliegvelden en parkeerplaatsen. Het woven geotextiel zorgt voor een uitstekende scheiding, stabiliteit.

Niet geweven

Niet geweven geotextiel, wordt ook wel niet vlies of gronddoek genoemd. Geotechnics levert scherp geprijsde hoogwaardige PP vlies. Onze ervaren ingenieurs adviseren u graag over het toe te passen vlies. Door de vele jaren ervaring en een met ons brede assortiment kunnen we u altijd van dienst zijn.

Het niet geweven doek is leverbaar in treksterktes tot 90 kN/m. De rollen vlies kunnen vanaf 1,0 tot 6,5 m breed geleverd worden.

Door de hoge kwaliteit representeert onze vlies een duurzame en betrouwbare oplossing voor verschillende constructies zoals wegen, spoorbouw, vliegvelden en parkeerplaatsen. Het vlies zorgt voor een uitstekende scheiding en filtratie.

Geogrid 

Geogrid is gemaakt van geosynthetisch materiaal en wordt gebruikt om de stabiliteit van grond te verbeteren. Geogrid zorgt voor versterking en verspreiding van de krachten. Dit voorkomt bijvoorbeeld afschuiving van een talud. Geogrids worden ook vaak toegepast in paalmatrassystemen en keerconstructies. Geotechnics heeft een breed assortiment  geogrids tegen zeer aantrekkelijke prijzen.