LLDPE folie

LLDPE folie

LLDPE folie wordt veelvuldige toegepast bij reservoirs, stuwdammen, kanalen, tunnels, vijvers. Daarnaast is het een favoriet product voor opslag- en stortplaatsen van producten waaronder mest. Geotechnics heeft een breed assortiment hoogwaardige scherp geprijsde LLDPE folies. Onze ervaren ingenieurs adviseren u graag over de toe te passen folie.

De LLDPE folie is leverbaar in verschillende dikte tussen 0.5 en 2.5 mm. De rol folie kan vanaf 5.1 tot 8.0 meter breed geleverd worden. De folie is leverbaar in gladde vorm of met textuur.

De folies die Geotechnics levert zijn geproduceerd van de hoogste kwaliteit grondstoffen. Dit zorgt ervoor dat de folies uitstekende chemische weerstand, uitstekende mechanische en hydraulische eigenschappen, een uitstekende scheiding tegen micro-organismen, schimmels en wortel penetratie; een hoog niveau van gas (methaan, radon) ondoordringbaarheid wordt eveneens geleverd. Het product is UV-gestabiliseerd.

Functies & Toepassingen

Toepassingen

Wegenbouw lldpe folie Grondwerken LLDPE folie Afdichting LLDPE folie
Wegenbouw Grondwerk Stortplaats

Afdichting
De meest voorkomende functie van LLDPE folie is het afdichten van opslag- en stortplaatsen van producten waaronder mest.

Voordelen

Voordelen LLDPE folie

De belangrijkste voordelen van LLDPE folie zijn:

  • Bescherming van EPS gebruikt als ophoogmateriaal
  • Bescherming tegen worteldoorgroei
  • Afdekken en/of inpakken van IBC materialen
  • Waterkering
  • Bescherming tegen vervuilde grond
  • Afdekking en/of inpakken van tailing ponds in de mijnbouw

Specificaties & Documentatie

Alternatieve producten: